angst orthodontie beugel goede tandarts tandarts elburg tandarts oostendorp implantaat, bleken

Team

Over tandartspraktijk Arminka

 

Wat maakt tandartspraktijk Arminka bijzonder?

Tandartspraktijk Arminka in Elburg/Oostendorp is niet zomaar een praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne. Volwassenen en kinderen voelen zich door de aangename sfeer in onze nieuwe moderne praktijk al snel op hun gemak. Daarnaast kunt u bij ons persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie verwachten, uitgevoerd door ervaren specialisten.

Het team van Tandartsenpraktijk Arminka bestaat uit enthousiaste en bekwame mondzorgprofessionals. Elk teamlid vervult een eigen functie, zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen.

Wilt u door een vaste behandelaar worden geholpen? Dan kunnen wij dat met u afspreken. Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Tandarts, mondhygiëniste.

Door regelmatig een bezoek aan onze tandarts en mondhygiënist te brengen kunnen gebitsproblemen worden voorkomen en tandvleesontstekingen tijdig worden opgespoord en behandeld. Op deze manier levert Tandartspraktijk Arminka een positieve bijdrage aan uw mondgezondheid en het behoud van uw gebit.

Daarnaast werken we volgens de nieuwste inzichten, met de modernste apparatuur. Elke patiënt heeft zijn eigen tandarts voor alle reguliere behandelingen waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat.

 

 

Praktijkteam

Maak alvast kennis met ons praktijkteam.
Wij helpen u allemaal graag om uw gebit in een gezonde conditie te houden.

 

 

Dhr. A. Wies

Tandarts

 

A. Misjojan

Paro preventie medewerker

 

Sara

 Allround tandartsassistente

 

Natalie

Allround tandartsassistente