Tarieven – Tandartspraktijk Arminka – Elburg

Tarieven

Tarieven

De tarieven voor de mondzorg staan vast en worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit. (NZA) Voor elke behandeling die we bij je declareren staat in de factuur welke verrichtingen er zijn gedaan.

Daarnaast zie je in de factuur eventueel techniekkosten staan. Al ons techniekwerk wordt door ons uitbesteed aan  4 Detal tandtechnisch laboratorium. Onze keuze voor het laboratorium is afhankelijk van de beste prijs-kwaliteit verhouding die we kunnen vinden. Het laboratorium waar wij mee werken voldoen aan onze zeer hoge eisen maar hanteren tegelijkertijd gunstige tarieven. Deze kosten berekenen we je rechtstreeks door. Wij hanteren daarbij geen zogenaamde opslag.

 

Voor elke behandeling die meer gaat kosten dan € 250,00 ontvang je vooraf een kostenbegroting met eventueel een bekeringen wat uw zorgverzekering voor u kan betekenen. Wij werken transparant en zo weet u van te voren precies waar je aan toe bent. De begroting is twee maanden geldig en onder voorbehoud: wanneer zich tijdens het starten van de behandeling de situatie voordoet dat onverwacht een aanpassing van de begroting nodig is, dan zullen we je hiervan natuurlijk direct op de hoogte brengen.

 

In de begroting vind je de codes die bij de behandeling horen.

Deze codes corresponderen met de tarieven die zijn vastgelegd door de Nederlandse Zorg Autoriteit. (NZA)

De behandelcodes en de daar bijbehorende tarieven vind je hier.