Betalen – Tandartspraktijk Arminka – Elburg

Betalen

Vergoedingen:

Uit de basisverzekering worden, indien je onder de 18 jaar bent, enkele tandheelkundige verrichtingen vergoed. Om te weten wat hier onder valt, klikt u hier. Valt een vergoeding niet onder de basisverzekering, dan moet u aanvullend voor de tandarts verzekerd zijn, wilt u iets van uw zorgverzekeraar terug krijgen.

Iedere zorgverzekeraar heeft één of meerdere aanvullende verzekeringen waar de vergoeding van de kosten voor een tandheelkundige behandeling in zit. Er bestaan grote verschillen in wat er vergoedt wordt per polis.

 

Informeer vooraf goed bij jouw verzekeraar of deze en hoeveel van de kosten vergoed worden.

 

Echter hoe je ook verzekerd bent, je blijft zelf verantwoordelijk voor de betaling van de rekeningen. Klik hier om naar het overzicht te gaan van de verzekeraars en hun tandartsvergoedingen uit de aanvullende verzekering.

 

Hoe werkt de facturatie?

U ontvangt uw factuur van Tandartspraktijk Arminka in het vervolg per e-mail. Omdat wij een persoonlijke aanpak bij iedere behandeling belangrijk vinden, hebben wij de administratie van onze nota’s uitbesteed aan Infomedics. Hierdoor hebben wij meer tijd voor de behandeling van onze patiënten.

Infomedics verstuurt de nota’s van onze praktijk digitaal. Dat is niet alleen efficiënt, maar ook beter voor het milieu. In plaats van een factuur per post ontvangt u uw factuur per e-mail. In deze e-mail staat een betaallink, het factuurnummer en eventueel een inlogcode.

U logt met die gegevens in op infomedics.nl waarna u de factuur kunt inzien en betalen. Betalen doet u eenvoudig via iDeal of via automatische incasso. Wilt u toch liever uw factuur per post ontvangen? Als u inlogt bij Infomedics en ervoor kiest om digitaal factureren uit te zetten, ontvangt u uw factuur in het vervolg weer op papier.

Andersom is het ook mogelijk om uw factuur digitaal te ontvangen in plaats van per post. Geef dan uw e-mailadres door aan Tandartspraktijk Arminka. Wij zorgen er dan voor dat u uw nota voortaan op dat e-mailadres ontvangt.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de tarieven of over de wijze waarop wij factureren? Neem dan contact met ons op via 0525 68 42 08 of via info@tandartspraktijkarminka.nl of vul het contactformulier in.